Sunday, March 13, 2011

ye aku mengaku !

  • korang sume rajin berbloging kan ?? 
  • ade je benda yang korang nak share..
  • gambar gempak2 yang korang nak tunjuk..
  • aku nie entoh lerr, memang pemalas gile nak menaip panjang2 nie..
  • karang aku menaip karang, merapu+merepek+apekejadahnye sume aku cite..
  • ye aku mengaku aku tak rajin macam korang yang suke berBLOGING
  • tapi aku nak jugak ade blog macam korangkorang ! haha
  • menyakai lagi lahh :)

Friday, March 11, 2011

oh contact lense >3

  • weyh contact lense, tibe2 aku nak kau lah ! 
  • teringin gile pulak nak pakai benda alah tu
  • nak caler purple weyy, hahha
  • menyakai la pulak ..
http://www.deafeye.com/wp-content/uploads/2009/08/Light-purple.jpg


http://2.bp.blogspot.com/_qdlBRFOnPFo/TM_z0yEXx8I/AAAAAAAAAec/3BJhMDtJQxQ/s1600/olive+2+tone.jpg
tu, yg purple tu lawa kan??